Dárkové předměty Roku české hudby jsou nyní dostupné v Rudolfinum shopu i online

15. 10. 2024

Milovníci hudby, máme pro vás skvělou zprávu. Připravili jsme limitovanou edici dárkových produktů, ať v nás letošní oslavy Roku české hudby rezonují i po konci roku 2024. 

 

Ať chcete osvěžit svůj šatník novými barvami, je vám zima, hledáte ideální nákupní tašku, nebo prostě jen chcete udělat radost sobě nebo svým blízkým, máme pro vás na skladě:

 

Trika s ilustrací Bedřicha Smetany (490 Kč) 

Dostupné ve čtyřech barevných variantách (smetanová, světle fialová, mátově zelená a černá), unisex, vybírat můžete z velikostí XS-XL. Trika jsou vyrobena z kvalitní bio bavlny s vyšší gramáží 180 g/m² a jsou držiteli certifikátů OEKO-TEX® STANDARD 100, GOTS – Global Organic Textile Standard, FAIR WEAR, PeTA – Approved VEGAN

 

Mikiny s claimem Hudba jsme my (990 Kč)

Dostupné ve dvou barevných variantách (smetanová a černá), unisex, velikosti XS-L, potisk i na zadní straně (logo, ilustrace Bedřicha Smetany), gramáž bavlny 350 g/m². Jsou volnějšího střihu a jsou držiteli certifikátů OEKO-TEX® STANDARD 100, GOTS – Global Organic Textile Standard, FAIR WEAR, PeTA – Approved VEGAN

 

Recyklovaná plátěná nákupní taška ve smetanové barvě (390 Kč)

Je dost velká na to, aby se vám do ní vešlo úplně všechno. Oboustranný potisk s logy Roku české hudby 2024, Smetana 200 a motivem ozvěny. Certifikáty: Global Recycled Standard, FAIR WEAR, PeTA – Approved VEGAN

 

Tetovačky s hudebními motivy (69 Kč)

Roztomilé hudební ilustrace pochází z dílny českého kreslíře Patrika Antczaka (dostupné v české i anglické verzi). 

 

 

Dárkové předměty Roku české hudby můžete zakoupit při návštěvě koncertu v Rudolfinum shopu. Pokud jste z daleka, nebo nemáte cestu do Rudolfina, a přejete si nějaký z produktů zakoupit, napište nám email na info@rokceskehudby.cz. Vyřídíme s vámi objednávku individuálně a zboží vám zašleme poštou. 

Další aktuality

ConTRIOlogy a Tomáš Vtípil - Minulo (Ma Records, 2024)

15. 10. 2024

Český spolek pro komorní hudbu slaví 130 let

11. 10. 2024

Choralia magna 2024 – největší sborová akce Roku české hudby

10. 10. 2024

Hudba v českých krajinách | Olga Mojžíšová | Bedřich Smetana

10. 10. 2024

Zapojit se

Vyplňte následující formulář a přihlaste se ke značce Rok české hudby 2024 či Smetana200. Pro svůj projekt získáte mediální podporu, logo, automatické uvedení v kalendáři Roku české hudby 2024 a na portálu Kudy z nudy.

V případě, že pořádáte festival či akci s několikadenním trváním, vložte prosím jen ty akce, které se týkají Rok české hudby či Smetana200. Pro každou akci prosíme vyplňte formulář zvlášť s relevantním popisem.

Přihlaste se přes interaktivní formulář:

Přidat reprízu

Podrobnosti

Cena (nepovinné)

Místo konání

Kontakt na pořadatele

V případě, že v seznamu nejste uvedeni, vyberte "Jiný" a vyplňte pole "Název pořadatele (jiný)".

Formulář je chráněn službou reCAPTCHA od společnosti Google.

Chystáte se zavřít formulář.

Vyplněné informace se neuloží.

Zavřít Pokračovat ve vyplňování